Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Het Standaard Locatie Pakket

Ons standaard locatie pakket is het ideale pakket om uw (toekomstige) klant een kijkje in uw bedrijf te laten nemen. In ongeveer 45 à 60 seconden vertelt u uw verhaal door middel van een voice-over. Of u laat de beelden voor zich spreken. De ideale prijs/kwaliteit combinatie! Dit pakket is vanaf € 950,-.

In 3 stappen: Stap 1

U stuurt ons een e-mail of belt ons op met de vraag om meer informatie. Wij nemen contact met u op om uw vragen te beantwoorden en uw wensen in kaart te brengen. Als u daarna aangeeft een commercial te willen, brengen we u in contact met één van onze regisseurs. Hij/ zij zal u een aantal vragen stellen en uw wensen in kaart brengen. Uit deze informatie zal er een scenario ontstaan wat verder met u telefonisch wordt ontwikkeld. Wanneer u tevreden bent over het scenario, wordt overgegaan op Stap 2.

In 3 stappen: Stap 2

We maken een afspraak om de commercial bij uw bedrijf te komen filmen. Op de afgesproken datum komt de regisseur bij u langs en volgens het samen afgesproken scenario wordt de commercial in ongeveer een halve dag opgenomen.

In 3 stappen: Stap 3

De commercial zal worden gemonteerd en online worden gezet. Zodra de commercial online staat krijgt u bericht om hem te bekijken. Verder helpen wij u om de commercial optimaal te integreren in uw website.

Uitbreidingen

• vooraf extra persoonlijk gesprek met de regisseur
• mooie camera bewegingen door een crane of andere extra apperatuur
• professionele voice-over stem

Andere pakketten

1. Het Studio Pakket

2. Het Standaard Locatie Pakket

3. Het Luxe Locatie Pakket

 

Contact

Bel of mail ons voor meer informatie:
075 – 77 1 99 22
info@123commercial.nl